Škola primenjenih umetnosti
  INFO    UPIS    UČENICI    AKTIVNOSTI    GALERIJA    ŠKOLA    KONTAKT  

2023.      

spu.edu.rs POČETAK ŠKOLSKE GODINE SA NAGRADAMA

Na 66. konkursu Centra za likovno vaspitanje dece i omladine Vojvodine i Međunarodnog centra književnosti za decu Zmajeve dečje igre, na temu Ilustracija literarnih dela – Tajne šešira bez dna, učenica četvrtog razreda Lena Gligorić osvojila je prvu nagradu. Nastavnik mentor je Mladen Pantelić. Otvaranje izložbe i dodela nagrada upriličeno je 25.9.2023. godine u Digitalnom omladinskom centru Gradske biblioteke u Novom Sadu.

Na 5. Međunarodnom dečjem likovnom konkursu Mini restART  „U potrazi za pejzažima“ koji raspisuje Obrazovno-kreativni centar Restart iz Velike Plane, u konkurenciji radova iz 129 međunarodnih i 166 škola iz Srbije, brojnih ustanova, ateljea i privatnih umetničkih radionica, učenica trećeg razreda Aleksandra Nedeljković osvojila je treće mesto. Nastavnik mentor je Suzana Stefanović.

KLIKNITE NA FOTOGRAFIJU ZA UVEĆANJE

www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rsspu.edu.rs IZLOŽBA POSVEĆENA NAŠEM UČENIKU MILOŠU SIMIĆU, SEPTEMBAR 2023.

U galeriji Škole 14.9.2023. godine otvorena je izložba pod nazivom Karneval, sa radovima učenika prvog, drugog i trećeg razreda, u okviru konkursa za dodelu nagrade Miloš Simić.
Šesta po redu izložba kojom se neguje sećanje na talentovanog i blistavog učenika Miloša Simića, otvorena je u okrilju Čivijaškog karnevala, u kojem je Miloš rado učestvovao, praveći maske, putujući sa karnevalistima, družeći se. Na ovogodišnji konkurs pristiglo je 140 radova naših učenika, a žiri je za najuži krug izdvojio radove Teodore Rosić, Marka Mijailovića, Vladislava Vlahovića i Sare Kovačević. Pobednica konkursa je Teodora Rosić, učenica drugog razreda (mentori Suzana Stefanović i Milena Kijurina). Teodori je uručena nagrada -  knjiga, diploma i novčani iznos koji svake godine dodeljuje Miloševa porodica.

KLIKNITE NA FOTOGRAFIJU ZA UVEĆANJE

www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rsspu.edu.rs SVEČANA AKADEMIJA POVODOM JUBILEJA – 30 GODINA POSTOJANJA ŠKOLE

U Šabačkom pozorištu 16. juna 2023. godine svečanom akademijom obeležen je jubilej Škole – 30 godina postojanja.
U prepunoj sali, uz prisustvo brojnih gostiju, gradonačelnika, predstavnika Grada, institucija kulture, verskih zajednica, škola, roditelja, medija, premijerno je prikazan film o Školi, potom su velikim aplauzom pozdravljeni najuspešniji učenici i nastavnici, a izveden je i scensko-muzički komad Svet(l)ost ljubavi.
Na svečanosti se obratio gradonačelnik dr Aleksandar Pajić i istakao da je Škola primenjenih umetnosti značajna za Grad Šabac i širu društvenu zajednicu, jer predstavlja primer moderne obrazovne ustanove, u kojoj se susreću tradicija i inovacije, što je sveukupno čini jednom od najuspešnijih umetničkih škola u Srbiji. Direktorka Škole je uručila gradonačelniku zahvalnicu za podršku Grada radu i razvoju Škole tokom tri decenije postojanja.

KLIKNITE NA FOTOGRAFIJU ZA UVEĆANJE

www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rsspu.edu.rs GODIŠNJA IZLOŽBA RADOVA UČENIKA U NARODNOM MUZEJU, 15 – 29. 6. 2023.

,,Pripovedaju da je Odisej, sit čudesa, zaplakao od ljubavi videći obalu Itake, zelene i smerne. Umetnost je poput Itake sva od ljubavi i zelene večnosti” H. L. Borhes
U Narodnom muzeju u Šapcu 15. јuna otvorena je Godišnja izložba radova učenika, na kojoj su prikazani najkvalitetniji radovi iz godišnje produkcije Škole.
,,…Klasična tematika podređena je ličnom izrazu. Standardne tehnike obogaćene su savremenim materijalima. Originalne kreacije inspirisane  su umetničkim stvaralaštvom prethodnih vekova uz dužno poštovanje tradicije. Izložena dela izradili su učenici uz svesrdnu  pomoć profesora - mentora koji su svoj talenat i znanje nesebično darovali podučavanju; zaposleni u Školi su, svaki na svoj način, pomogli stvaranju a poslenici Narodnog muzeja omogućili su ,,vidljivost” đačkih radova, što je gest vredan pažnje i zahvalnosti...” (I. Trifunović, iz predgovora za katalog izložbe)
Izložbu je otvorila Ivanka Trifunović, istoričar umetnosti, a već tradicionalno, dodeljene su i nagrade najuspešnijim učenicima.
Za višedecenijsku podršku prezentaciji umetničkog stvaralaštva učenika, direktorka Nevenka Đokić uručila je zahvalnicu Narodnom muzeju.

KLIKNITE NA FOTOGRAFIJU ZA UVEĆANJE

www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rsspu.edu.rs NAGRADE NA REPUBLIČKOJ SMOTRI, PEDAGOŠKI MUZEJ U BEOGRADU, 10. 6. 2023.

   Na Republičkoj smotri učeničkog likovnog stvaralaštva koje organizuje Udruženje likovnih pedagoga Srbije, u saradnji sa Ministarstvom prosvete, učenici naše škole i ove godine su trijumfovali u nekoliko kategorija:
   U kategoriji Slika -  Lena Gligorić  osvojila je prvu nagradu, Andrea Bugarčić drugu i Teodora Jovanović treću nagradu (mentor Mladen Pantelić).
   U kategoriji Crtež - Teodora Jovanović osvojila je prvu nagradu, drugu nagradu  Ana Arsenović (mentor Mladen Pantelić), dok je Ana Đurić, pod mentorstvom Aleksandre Horvat, osvojila treće mesto.       
   U kategoriji Fotografija -  Nikola Kovačević je dobitnik prve nagrade, Andrea Bugarčić druge, a treću nagradu dobio je Petar Petrović (mentor Mihailo Simović).
   U kategoriji Grafika, pod mentorstvom Nataše Jovanović, Luka Vojnović osvojio je prvu nagradu, Lazar Radivojević drugu, a Matija Perić treću.
   U kategoriji Kaligrafija -  Ena Živanović je dobitnica prve nagrade,  Aleksandra Nedeljković  druge i Tamara Savić treće (mentor Nataša Jovanović).
   Nagrade su dobitnicima uručene 10. juna na svečanom otvaranju izložbe u Pedagoškom muzeju u Beogradu. Po odluci žirija, na ovogodišnjem takmičenju titulu zaslužni likovni pedagog ponela je Nataša Jovanović.

KLIKNITE NA FOTOGRAFIJU ZA UVEĆANJE

www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rsspu.edu.rs NAGRADE NA KONKURSU FAKULTETA SAVREMENIH UMETNOSTI, BEOGRAD 8. 6. 2023.

   Na Velikom konkursu za srednjoškolce kretaivce na temu San, koji je raspisao Fakultet savremenih umetnosti u Beogradu, u kategoriji fotografije, učenik Nemanja Jelić osvojio je drugo mesto, a Andrea Bugarčić dobitnica je treće nagrade. Na istom konkursu pohvalu je dobio Luka Vojnović. Nagrade su učenicima uručene 8. juna 2023. godine na svečanosti u Beogradu, na Fakultetu savremenih umetnosti. Nastavnik mentor je Mihailo Simović.

KLIKNITE NA FOTOGRAFIJU ZA UVEĆANJE

www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rsspu.edu.rs IZLOŽBA ANE ĐURIĆ,  GALERIJA KULTURNOG CENTRA, 5 – 12. 6. 2023.

   U galeriji Kulturnog centra u Šapcu 5. juna otvorena je izložba Ane Đurić, najtalentovanije maturantkinje, dobitnice nagrade za likovno stvaralaštvo i nagrade za postignuća u oblasti primenjene umetnosti.
   Na početku otvaranja izložbe, za višegodišnju afirmaciju umetničkog stvaralaštva učenika, direktorka je uručila zahvalnicu Kulturnom centru, koji, otvarajući vrata svoje galerije za izložbe najtalentovanijih maturanata, 25 godina pruža kontinuiranu podršku umetničkom stvaralaštvu učenika.
   Sonja Petrović Jagić, istoričarka umetnosti, govoreći o Aninom stvaralaštvu, istakla je, osim nespornog talenta za izražavanje u različitim likovnim tehnikama i materijalima, i Aninu produktivnost, odnosno broj izloženih radova, što govori o njenoj posvećenosti, istraživanju i nadasve ljubavi prema umetničkom stvaralaštvu.
   Ana je divno mlado biće. Tokom ove četiri godine, ona nas je sve oplemenila lepotom svoje duše. Talentovana, naglašene duhovnosti, Ana voli umetnost, književnost, svestrana je, odgovorna i radna. Ali ne zaboravimo da nagrade koje je Ana dobila, ne pripadaju samo njoj,  one pripadaju i njenoj porodici, koja je primer kako na pravi način treba pružati podršku svom detetu - direktorka Nevenka Đokić.
   Anin tekst iz kataloga izložbe:
Svaka slika i svaki crtež sa izložbe koja je pred vama vraća me na određeni period školovanja. Podseća me na važne lekcije koje sam naučila stvarajući ih, na emocije koje one bude, na profesore koji su mi pružali podršku pri svakom koraku, na prijatelje koje sam sticala dok sam pronalazila sebe i na sve ono što dugujem Školi primenjenih umetnosti. Moje srednjoškolsko obrazovanje je jedno predivno putovanje i ova izložba prenosi priču baš o tom putovanju. Nadam se da je čujete, jasno i glasno, jer će mi ova priča zauvek ostati i najdraža.

KLIKNITE NA FOTOGRAFIJU ZA UVEĆANJE

www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rsspu.edu.rs HUMANO SRCE NAŠIH UČENIKA

Učenici II-1, II-3 i II-4 su sa svojom nastavnicom Marijom Lukić Aleksić 29.5.2023. godine posetili Ustanovu za decu i mlade - Kuću dobre volje, donirali garderobu i družeći se sa štićenicima, realizovali kreativnu radionicu na temu Kuća. Kuća dobre volje je ustanova Centra za socijalni rad Šabac koja je počela sa radom 13.03.2014. godine, stacionarnog je tipa i namenjena osobama sa autizmom.

KLIKNITE NA FOTOGRAFIJU ZA UVEĆANJE
www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rsspu.edu.rs VELIKI USPEH NA KONKURSU ZA NAGRADU PAJA JOVANOVIĆ

Na 63. Likovnoj manifestaciji dece i omladine za nagradu Paja Jovanović, u organizaciji  Кulturnog centra Vršac, na koji je pristiglo preko hiljadu radova, učenici Škole primenjenih umetnosti su postigli veliki uspeh: prvu nagradu osvojila je Nikolina Кovačević, učenica II/2 odeljenja, drugu nagradu Lena Gligorić, učenica III/2 odeljenja, treću nagradu Aleksandra Radovanović, takođe učenica III/2 odeljenja. Na istom konkursu specijalnu nagradu - nagradu Кulturnog centra Vršac, dobila je Teodora Jovanović, učenica II/2 odeljenja. Nagrade će učenicama biti dodeljene na svečanosti u Kulturnom centru u Vršcu. Nastavnik mentor svim nagrađenim učenicama je Mladen Pantelić.

KLIKNITE NA FOTOGRAFIJU ZA UVEĆANJE

www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rsspu.edu.rs NAGRADA NA REPUBLIČKOM KONKURSU

Na republičkom konkursu ,,Krv život znači” koji tradicionalno organizuje Crveni krst Srbije, učenica trećeg razreda Lena Gligorić osvojila je drugu nagradu u kategoriji vizuala za društvene mreže Fejsbuk i Instagram. Na ovom konkursu su učestvovale 703 osnovne i 141 srednja škola iz 135 opština i gradova u Srbiji, a radove je poslalo 35.000 učenika. Svečana dodela nagrada biće organizovana 14. juna u Crvenom krstu Srbije povodom Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi, koji se proslavlja kao datum rođenja austrijskog biologa Karla Landšajnera, zaslužnog za otkriće krvnih grupa kod čoveka, a za koje je 1930. godine dobio Nobelovu nagradu.

KLIKNITE NA FOTOGRAFIJU ZA UVEĆANJE

www.spu.edu.rs www.spu.edu.rsspu.edu.rs IZLOŽBA LAZINI UMETNICI - SARADNJA SA OŠ LAZA K. LAZAREVIĆ

U galeriji naše škole 8. maja 2023. godine otvorena je izložba slika, radova učenika OŠ Laza K. Lazarević (mentori Ivan Vujanić i Tanja Pavlović). U prijatnoj atmosferi, sa direktorom, nastavnicima i učenicima ove škole, dogovoreno je da se izložbe, na kojima će se promovisati likovno stvaralaštvo učenika, u Školi primenjenih umetnosti organizuju svake godine, kao primer dobre prakse saradnje osnovne i srednje škole.

KLIKNITE NA FOTOGRAFIJU ZA UVEĆANJE

www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rsspu.edu.rs EKSKURZIJA - LEPENSKI VIR, VIMINACIJUM, GALERIJA M. PAVLOVIĆ BARILI

Od 28. do 30. aprila 2023. godine 88 učenika prvog, drugog i trećeg razreda je bilo na ekskurziji u okviru koje su posećene zanimljive lokacije: galerija Milene Pavlović Barili, tvrđava Golubački grad, manastir Tumane, arheološki lokaliteti Lepenski Vir i Viminacijum, uz doživljaj i dvočasovnog krstarenja Đerdapskom klisurom.

KLIKNITE NA FOTOGRAFIJU ZA UVEĆANJE

www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rsspu.edu.rs EKSKURZIJA MATURANATA – BUDIMPEŠTA, 21 – 23.4.2023.

Maturanti su od 21. do 23. aprila imali priliku da posete Budimpeštu i Sentandreju, brojne turističke punktove, Muzej lepih umetnosti i Muzej srpskih pravoslavnih relikvija, da dožive noćnu vožnju Dunavom, da se druže i uživaju u jednom od najlepših evropskih gradova.

KLIKNITE NA FOTOGRAFIJU ZA UVEĆANJE

www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rsspu.edu.rs REPUBLIČKA NAGRADA I ZA LIKOVNI RAD

Na likovnom konkursu u okviru 31. Republičkog konkursa ,,Svetosavlje i naše doba“, učenica Lena Gligorić osvojila je drugo mesto za sliku Detalj iz manastira Studenica. Nastavnik mentor je Mihailo Simović. Na istom konkursu pohvalu za grafiku je dobio Luka Vojnović. Nastavnik mentor Nataša Jovanović.

KLIKNITE NA FOTOGRAFIJU ZA UVEĆANJE

www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rsspu.edu.rs REPUBLIČKA NAGRADA ZA KALIGRAFSKI RAD

Na 12. Kaligrafskom konkursu u okviru 31. Republičkog konkursa ,,Svetosavlje i naše doba“, učenica Tamara Savić osvojila je drugo mesto. Na istom konkursu pohvale su dobile Anđela Đorđić, Kristina Jeremić i Tada Savkić, a njihov mentor Nataša Jovanović nagrađena je kao najbolji mentor u oblasti kaligrafije.

KLIKNITE NA FOTOGRAFIJU ZA UVEĆANJE

www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rsspu.edu.rs Škola u projektu ,,Poets of Today, Voices of Tomorrow”

U okviru projekta ,,Poets of Today, Voices of Tomorrow” koji podržava program Evropske unije Kreativna Evropa, a koji u Srbiji koordinira Hartefakt, Škola primenjenih umetnosti izabrana je za realizaciju programskih aktivnosti. Dragana Đermanović, prof. srpskog jezika i književnosti je 25. i 26. marta 2023. godine u Beogradu učestvovala u prvom segmentu radionica koje imaju za cilj razvijanje metodologije umetničkog, poetskog i obrazovnog programa. Umetnički tim edukatora činili su: Radmila Petrović – pesnikinja, Vanja Ejdus – glumica, Draško Adžić – kompozitor i Andrej Nosov – pozorišni reditelj. Autorka fotografija je Milena Arsenić.

KLIKNITE NA FOTOGRAFIJU ZA UVEĆANJE

www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rsspu.edu.rs 11. GODIŠNJA IZLOŽBA FOTOGRAFIJA U STUDENTSKOM KULTURNOM CENTRU, BEOGRAD

U Srećnoj galeriji Studentskog kulturnog centra u Beogadu, u okviru izlagačkog ciklusa Afirmacija mladih, 16. marta 2023. godine otvorena je 11. Godišnja izložba sekcije za fotografiju i digitalnu grafiku Škole primenjenih umetnosti. Na izložbi pod nazivom ,,Eho“ prikazano je 36 fotografija osamnaest mladih autora – učenika od prvog do četvrtog razreda, članova sekcije koju sa velikim uspehom vodi Mihailo Simović.
Na izložbi kojom se obeležava jubilej - 30 godina postojanja škole i 11 godina izlagačke delatnosti u Studentskom kulturnom centru u Beogradu, direktorka škole Nevenka Đokić uručila je zahvalnicu Mikiju Pješčiću, uredniku Srećne galerije, za višegodišnju podršku školi i doprinos promociji stvaralaštva učenika u oblasti fotografije. Izložba će biti otvorena do 27. marta 2023. godine.

,,Sunce udara u listove blende. Ritmični udari odzvanjaju kao bubanj. Oko traži odsjaj svetlosti kroz tražilo. U odsjaju oka je oko modela. Odblesak neba daje slici ton. Pritisak na zatvarač otvara zavesu. Na sceni je trenutak. Trenutak na sceni. Neponovljiv.
Impulsi neponovljivih trenutaka ostaće u mehaničkom sećanju senzora fotoaparata. I nas koji pamtimo.
Trenuci čine sate, dane, godine. Trideset godina od osnivanja Škole primenjenih umetnosti u Šapcu, jedanaest kako učenici škole izlažu svoje trenutke u Studentskom kulturnom centru u Beogradu”.

Iz predgovora za katalog izložbe, аrh. Marko Gavrilović
KLIKNITE NA FOTOGRAFIJU ZA UVEĆANJE

www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rsspu.edu.rs SVETOSAVSKA IZLOŽBA

U galeriji škole, uz svečani program u kome je učestvovao školski hor (mentor Slađana Nikolić) i članovi dramske sekcije (mentor Dragana Đermanović), na Dan duhovnosti 27. januara 2023. godine otvorena je izložba radova učenika pod nazivom Zadužbine. Na izložbi su prikazani radovi u različitim tehnikama likovne i primenjene umetnosti, inspirisani zadužbinama Nemanjića, brojnim manastirima i crkvama kjima su Nemanjići tkali nit srpskog pravoslavlja.
Na platou između Medicinske škole Dr Andra Jovanović i naše škole, deveti put zaredom, učenički parlamenti su organizovali manifestaciju Škole otvorenog srca, upriličenu za druženje učenika i zaposlenih obeju škola sa sugrađanima, uz posluženje koje su tom prilikom darovale okolne pekare i prodavnice.

KLIKNITE NA FOTOGRAFIJU ZA UVEĆANJE

www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rsspu.edu.rs DEDA MRAZ POSETIO ŠKOLU

I ove godine Deda Mraz je posetio našu školu i deci zaposlenih uručio paketiće za Novu godinu. Poželeo im je sreću i u 2023. godini i rekao da treba da slušaju svoje roditelje, bake, deke i učitelje i da nastave da se lepo druže, igraju i uče sa svojim drugarima.

KLIKNITE NA FOTOGRAFIJU ZA UVEĆANJE

www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rs www.spu.edu.rsmenu

 

ARHIVA ŠKOLSKIH AKTIVNOSTI
(kalendarska godina)

- 2007 - 2008 - 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017 - 2018 - 2019 - 2020 - 2021 - 2022 - 2023 -

 

 

 

::: home ::: webmail ::: contact :::
School of Applied Arts